- Let op, deze pagina is alleen bedoeld voor onze eigen klanten. -

Wij nemen geen nieuwe klanten aan om te trimmen.

Trimbeurten 

 

Wij bieden ook volledige trimbeurten voor onze eigen pups en honden aan. Helaas nemen de meeste trimsalons geen nieuwe klanten meer aan of zijn ze gestopt met het knippen van Doodles vanwege het vele werk eraan. Daarom bieden wij als knipbeurten aan als extra service aan onze pupkopers.

Omdat dit niet onze 'core business' is werken wij alleen op maandagochtend. Zo houden we genoeg tijd over om te doen waar we het meeste van houden, het verzorgen en opvoeden van de pups.

Tarieven 2024:

- puppywenbeurt tot max. 12 weken: GRATIS
- Volledige trimbeurt met max. 6 weken tussentijd: € 60,-
- Volledige trimbeurt met max. 3 maanden tussentijd: € 75,-
- Volledige trimbeurt langer dan 3 maanden tussentijd: € 90,-

- Incl. wassen: + € 30,-
- Ontklitten per 30 minuten: € 30,-

- ​Kaalscheren vervilte Doodle: € 120,-
- Workshop 'Vachtverzorging': € 125,-
- Workshop 'Trim je eigen Doodle': € 295,- (Alleen te volgen na de workshop 'vachtverzorging')

Een volledige trimbeurt is inclusief borstelen, nagels knippen, oren schoonmaken, vachtinkorten.
Wanneer je binnen de 6 weken een nieuwe afspraak maakt kan ik tegen een gereduceert tarief knippen. Wanneer je binnen de normale termijn van 2 a 3 maanden tussentijd een nieuwe afspraak maakt betaal je het normale tarief. Zit er langer dan 3 maanden tussen 2 afspraken, dan betaal je een meerprijs.

Ik merk dat ik veel tijd kwijt ben aan het borstelen en ontklitten van de vachten. Veel honden komen met behoorlijke viltplekken binnen. Hier ben ik soms wel anderhalf uur mee bezig. Daarom reken ik een meerprijs voor het ontklitten van de vacht. Voordat ik begin met knippen zal ik dit met jullie bespreken.

Workshop vachtverzorging:
Wat gaan we doen? We gaan samen kijken naar hoe je hond reageert op de waterblazer. Ik geef tips over hoe je het gedrag van je hond kan verbeteren en ik leer je de juiste blaastechniek aan.
Daarna gaan we je hond een volledige borstelbeurt geven. Ik laat je stap voor stap zien hoe je moet borstelen en welke plekken je niet moet vergeten. Ik laat je de probleemgebieden zien en samen nemen we die onder handen. 
We knippen de oogjes vrij, knippen de pootjes en het sanitair weer schoon.
Zo kun je de volgende trimbeurt weer even uit stellen.

Duur workshop: ongeveer 2 uur, afhankelijk van conditie van de vacht.
Voorbereiding: Je wast je doodle thuis de dag van tevoren. Zie hiervoor de instructie video 'Wassen' (binnenkort online). Ook zorg je dat de vacht zo veel mogelijk klitvrij is.
Benodigdheden: Het is fijn als je zelf een scharensetje hebt. Voor deze workshop hoeft dit geen professionele kwaliteit te zijn. Een rechte schaar en een effileerschaar is fijn. Eventueel een kromme schaar voor de pootjes ook.

Workshop 'Trim je eigen Doodle'
Na het volgen van de vachtverzorgingsworkshop kun je deze workshop volgen. Vind je het leuk om zelf de vacht van je doodle te knippen en te onderhouden? Dan help ik je daar graag bij!
We gaan samen stap voor stap je hond trimmen een knippen. Hierbij maken we gebruik van een tondeuse en scharen. Je leert hoe je je hond volledig kan knippen, dus het lijf, de poten, staart en kop. Door dit zelf te doen bespaar je uiteindelijk een hoop kosten.
Duur van de workshop: ongeveer 4 uur
Voorbereiding: Je wast je doodle thuis de dag van tevoren. Zie hiervoor de instructie video 'Wassen' (binnenkort online). Ook zorg je dat de vacht geheel klitvrij is, dan zijn we geen tijd kwijt aan het ontklitten van je hond en kunnen we meteen aan de slag met de workshop.
Benodigdheden: Neem in ieder geval je eigen scharen set mee. Tijdens de workshop maken we gebruik van mijn tondeuse. Het is natuurlijk handig als je zelf thuis ook een tondeuse hebt. We hebben hierover vooraf contact over welke tondeuse je wilt aanschaffen. Als je al een tondeuse hebt, dan neem je deze mee naar de workhshop.
Ik maak zelf gebruik van de Andis Ultra Edge met Oster opzetkammen.

Instructievideo's

Play Video