Liefde op het eerste gezicht. Dat was het, toen we Saartje voor het eerst zagen. Ze was het kleinste hondje uit het nest, een teefje met een roze bandje om. Ze had een lief rond kopje, ze was rustig en kon je zo vreselijk lief aankijken.
Op 21 april 2017 beviel Dazzling Bibi van 11 prachtige pups. Wij zijn gastgezin voor Bibi en kregen de mogelijkheid om de pups bij ons thuis te laten opgroeien. Wat genoten we van die pups! Zo erg zelfs dat we besloten om één hondje zelf aan te houden om ook af en toe een nestje mee te krijgen.
Er waren 5 teefjes in het nest, allemaal even lief. Maar Saartje, ja daar had ik echt iets mee. Ik was dan ook heel blij toen de dierenarts met 7 weken alle pups gezond verklaarde en wij definitief voor Saartje kozen.
IMG_2595
Saartje is een kleine medium Australian Labradoodle met een abricot kleurige fleecevacht. Het is een super vrolijk, extreem knuffelig hondje. Een spring in het veld, lekker speels.

 

Saartje heeft inmiddels een aantal nestjes gehad. We hebben prachtige dochters van haar aangehouden om ons fokprogramma verder uit te breiden. Team Indah wordt ook nog versterkt door Harvey, onze dekreu.
Onze pups groeien bij ons in de woonkamer op, te midden van ons gezin met onze twee dochters en onze zoon. Hierdoor zijn het heerlijke gezinshonden.
_U6B1778
Wij zijn aangesloten bij de WALA, de Worldwide Australian Labradoodle Association. Wij fokken volgens de regels en ethiek van die vereniging. Dat houdt onder meer in dat onze honden uitvoerig medisch zijn onderzocht voordat we met hen fokken.
Heb je interesse in een Indah Labradoodle pup? Schrijf je dan in op onze interesselijst! Alle uitleg over deze lijst en onze werkwijze vind je bij het kopje 'pup info'.

 

Warme groet,
Esther en Jeroen Koppelaar

Waarom 'Indah' Labradoodles? Vanwege de Indische roots van Esther wilden wij graag een Indonesische term in onze kennelnaam verwerken. Australian Labradoodles zijn wat ons betreft één van de mooiste hondenrassen. Indah betekent 'mooi'.  Mooie Labradoodles dus!